Pedikűr

A személyre szabott gyógypedikűr és pedikűr szolgáltatások lehetővé teszik, hogy a szalonba érkezett kedves vendég bőrtípusának és bőre állapotának megfelelő kezelésben részesülhessen.

A rendszeres lábápolás, a lábak kezelése, nem csak a tavaszi, a nyári szezonban is fontos!

A rendszeres pedikűr és lábápolás egészségügyi előnyökkel is jár, hiszen a szűk cipő okozta problémákkal (tyúkszem, gombás köröm elváltozások, bőrkeményedések) számos pedikűrös találkozott már. Lássuk be, a lakk is csak egészséges körmökön mutat jól.
Azonban nem csak esztétikai szempontok miatt nélkülözhetetlen. A pedikűr kezelés alatt a képzett szakember szakmai szempontok alapján megállapítja az ortopédiai és bőrelváltozásokat, melyeket jelez a vendég felé. 
Ezek lehetnek: gombás köröm, talpi szemölcs, vírusos szemölcs, anyajegy, benőtt köröm, vagy tyúkszem.

Beautiful manicure and pedicure.
Cosmetics and accessories for manicure or pedicure, copy space for text on board

Pedikűr szolgáltatások

1.

Kombinált pedikűr
(Callux +szike)

Recann körömszabályozás

Szeretnék nektek bemutatni egy új forradalmi módszert ami gyors, olcsó és hatékony megoldást nyújt a CSŐ, BENŐTT és BEFELÉ FORDULÓ körmökre! Sok féle körömszabályzás létezik, van amelyik drága, kellemetlen, illetve túl vastag így nem lehet lakkozi nem esztétikus. A vendégek többsége azonnali megoldást szeretne megfizethető áron és ezt meg is értem 🙂

Hosszas keresgélés után találtam rá a RECANN (Németh Anna lábápoló mester találmánya) módszerre ami egy nagyon egyszerű és hatékony techika és nem utolsó sorban fájdalommentes.
A köröm szabályozása egy pasztával történik ami ragasztásos techikával segít kiemelni és szabályozni a benőtt körömrészt! NINCS VÉSŐ, NINCS VÉR ÉS nincs FÁJDALOM! A paszta a köröm felületébe teljesen beleolvad, így könnyen lakkozható teljesen láthatatlan!

Callux lábápolás, szikementes pedikűr

A callux lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztó eljárás, ami inkább egy wellness élményt nyújt, és nem pedikűr kezelést.  
Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet.
Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél.

Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.
A hatóidő 15-30 perc között van, a láb állapotától függően.

Teljesen vegán termék, természetes növényi összetevőkkel, állatkísérlet mentes!
Babapopsi láb garantált!
A kezelès 3-4 hetente ajánlott.